Systemisch werken

Systemisch werken

Wat is het?

Systemisch werken is een manier om inzicht te krijgen in jouw eigen plek in een systeem en je verhouding met de ander. Het leert je waar je bewegingen en belemmeringen zitten en waarom je steeds opnieuw vervalt in bepaald gedrag wat invloed heeft op je ontwikkeling en groei. Systemisch werken geeft vaak rust, kan leiden tot acceptatie en opent een andere manier van kijken naar situaties. Het is bij uitstek een methodiek die werkt op het niveau van bewustzijn en van daaruit zet je je eigen verandering in gang.

Het kijken door middel van een opstelling geeft vaak antwoord op vragen op persoonlijk, relationeel en/of zakelijk niveau.

Al jaren werk ik met dit fenomeen. Het is iedere keer weer verrassend om te zien hoe de opgedane inzichten leiden tot persoonlijke groei, meer ontspanning binnen relaties of effectieve beslissingen binnen bedrijven.

Deze visie en werkwijze zet ik in tijdens onze persoonlijke gesprekken. In sommige situaties nodig ik je uit voor een opstellingsavond bij Systems at Work. Systems at Work is een team van professionals met zeer veel ervaring in Systemisch werk. Hier wordt op een vertrouwelijke en respectvolle wijze met je vraag gewerkt.

Mogelijke onderwerpen

=

Ik loop in verschillende situaties steeds tegen mijn eigen patronen aan

=

Wat is een goede strategische keuze in mijn organisatie?

=

Waarom verlies ik altijd mijn energie en word ik zo moe?

=

Waarom lopen mijn relaties vaak stuk?

=

Hoe verbeter ik de samenwerking met mijn team?

=

Ik wil meer trouw aan mezelf gaan zijn.

=

Ik wil mijn idee in de wereld zetten, maar klopt dat wel?

=

Hoe ga ik goed om met dit nieuwe samengesteld gezin?