Werkmethoden

Wat kan je verwachten?

Jij bent uniek. Iedere persoon en elke situatie is uniek. Dit is mijn vertrekpunt tijdens onze samenwerking.  Een goed en vertrouwelijk klimaat vind ik hierbij essentieel. Hierin blijven we ons concentreren op de kern van de vraag.

We werken zowel met hoofd, hart, lijf, verleden en jouw lonkend perspectief. Deze elementen zorgen voor een diepere groei als mens.

Je kunt er op rekenen dat ik zorgvuldig ben met jouw/jullie gegevens.

Methodes waar we mee werken

Gedrag- en drijfverenanalyse van TTSI Succes Insights
De interpretatie van een deze gedrag- en drijfverenanalyse geeft je een adequate en goede spiegel. Wat je vraag ook is, deze analyse werkt als een versneller in het proces. Lees verder..

Systemisch werken
Systemisch werken is een manier om inzicht te krijgen in jouw eigen plek in een systeem en je verhouding met de ander. Zo kunnen we kijken naar familie- en/of organisatiesystemen. Lees verder..

E-coaching
De huidige tijd vraagt een flexibele vorm van coachen. Wanneer je bijvoorbeeld niet vast wil of kunt zitten aan een specifiek tijdstip is e-coaching een uitkomst. Lees verder..

Brede tas met coachingsatributen
Van dramadriehoek naar mindfulness, van nlp naar de effectiviteitstheorie, van transactionele analyse naar werken met liefdesstromen; ik zet het in, afhankelijk van de vraag en het moment.

Ik ben opgeleid in systemisch werk, relatie therapie, e-coaching, training en counseling en loopbaanadvies